Lykken i mit liv: Madklub

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Jeg har en madklub. Jeg har snakket om den før, men til de uindviede, så er det basically bare en aften om måneden, hvor jeg inviterer venner over på mad og så splitter vi regningen bagefter.

Madklubben er et af mine lykketiltag. En måde at bringe mere liv, latter og solskin ind i mit liv på og ja… det virker.Efter hver eneste madklubsaften er jeg stjerne glad, fuld af energi og min krop summer af tilfredshed. Det gør mig glad, at have huset fuld af mennesker, der bringer god energi og nye historier fra Verden med ind. Og liv. Masser af liv.

I dag blev vi 11 og menuen stod på chili sin carne. Der var en klar overvægt af fyre, men ikke et ondt ord om den kødfri ret blev ytret. Jo okay, der var en enkelt kommentar, men ellers tog de det meget pænt:) Der var proppet, men hyggeligt og herligt. Støjniveauet var højt; af en eller anden grund snakker alle altid i munden på hinanden til mine selskaber. Jeg elsker det, det er præcis som det skal være, men mit hoved snurrer stadig efter al den larm og latter.

I skrivende stund sidder jeg i sengen, klar til at lægge mig til at sove efter at have postet dette indlæg og nyder bare at kunne høre lyden af fem fyre, der sidder i stuen og spiller skydespil. De råber, bander og griner og jeg elsker det. Det føles trygt og rart.

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Madklub nr. 5

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Nu passede det lige med at min månedlige madklub faldt sammen med dagen, hvor jeg sprang ud som min egen kvinde:) Så jeg serverede jordbær dyppet i chokolade og bobler for at fejre det og jeg havde en absolut herlig aften. Livet er sgu godt nogle gange!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Første madklub var en succes

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Drageånde-tzatziki, frikadelle-os, 4,5 liter rødvin, håndboldkamp, en badeværelses – klipning, en rødvins-ørlende middagsgæst og en massiv opvask. Min første madklub var en succes og jeg glæder mig til februar måneds madklub. Jeg fik ikke taget et eneste billede, sorry, men det vil jeg huske at gøre for fremtiden.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Min madklub

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Jeg elsker mad, jeg elsker godt selskab og jeg kender alt for mange dejlige mennesker, jeg ikke får set nok til. Så nu har jeg oprettet min egen lille madklub, hvor jeg én gang om måneden lægger hus til et middagsselskab. Jeg bestemmer dato og menu, handler og kokkerer og regningen splitter vi. Vi har den første middag i aften og jeg glææææder mig:)

Vi bliver 8 mand, menuen står på græske frikadeller og hjemmelavet tzatziki, der er masser af rødvin og i morgen kan vi sove længe. Så bliver det altså ikke bedre.

Min madklub er endnu et skridt i retning af et liv fuld af liv og glæde. Og det gør mig glad og stolt at gå den vej.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry