Skip to content

Star Night II

Jeg tager til Jylland om nogle timer. Jeg skal nemlig med til Star Night II, der finder sted i Horsens i morgen.

Star Night 2014 er et tamilsk entertainment show med musikere, sangere, dansere og komikere fra Danmark og udland og det er med ikke så lidt stolthed, at jeg kan meddele at min svigerinde også kommer på scenen og skal synge! Jeg tror jeg har hørt hende live én enkelt gang før, hvilket er en skam, da hun er ret så kendt en sanger i den tamilske verden.

Tamilere har en tradition for at afholde de her shows, hvor folk kommer fra nær og fjern for at blive underholdt. Kvaliteten varierede, dengang jeg var ung :), men eftersigende skulle det her være topprofessionelt og jeg glæder mig. F.eks. er Kutti Hari værten (det hedder det vist ikke) og han er sjov. Jep. Det er ham i den her video:

Til sådant et arrangement kommer alle aldersklasser. Der kommer unge smarte mennesker, der kommer duller, der kommer tykke mødre, der kommer gamle krumbøjede bedsteforældre og der er babyer, der bliver sendt rundt, holdt, krammet og beundret og så er der selvfølgelig alle os andre.

Der sælges tamilsk mad og der kommer tamilske handlende og sælger farverigt tøj i silke, satin og fløjl, pyntet med broderier og perler. Og de sælger smykker og CDer med tamilsk musik og tamilske film og og og…

Ah ja. Det er en mini festival med mennesker, musik og farver og jeg glæder mig, jeg glæder mig, jeg glæder mig! Jeg glæder mig til at blive underholdt, til at høre min svigerinde synge, til at ses med familie og venner og sidst men ikke mindst til bare at være absolut anonym i mængden og ikke hende den brune pige, som alle lægger mærke til. Ikke at være eksotisk og spændende, men bare… helt almindelig kedelig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *