Min darling december!

Min darling december!

December er fantastisk og en af mine absolut yndlingsmåneder. Der er så mange herlige ting i december som f.eks. min fødselsdag, jul, nytår, mad, mad, mad, lys ude og inde og så er december bare gennemsyret af hygge og rarhedsstemning.

Jeg har lavet en pakkekalender til min søster igen i år og den er yndig! Pakkekalenderen gør mig glad, da jeg føler jeg får lov til at være storesøster for en gang skyld og tage lidt ekstra vare på lillesøster. Det er den samme lillesøster, der uden at blinke ville sparke en person i hovedet for at være ond mod mig eller låne mig de penge hun ikke har, hvis jeg skulle bruge dem. Jeg ringer til hende, når Verden er mørk og farlig og får tit beskeden, at jeg skal tage mig sammen og være F****** ligeglad med hvad andre mener og gøre hvad jeg har lyst til. Min bossy motivationsmester.

No Comments

Post a Comment