Nissejagt på Blågårdens bibliotek

Nissejagt på Blågårdens bibliotek

December! Det vrimler med pusseløjerlige tiltag i anledning af julen og også på Blågårdens Bibliotek, mit ny stamsted. De havde arrangeret en litterær nissejagt i anledning af d. 1. december, hvor 10 små nisser gemte sig på biblioteket. Når man havde fundet alle 10 nisser kunne man deltage i en konkurrence om en hemmelig gave.

Jeg blev nød til at være med, min kærlighed til bøger, biblioteker og historier taget i betragtning og jeg havde det monster sjovt. Jeg væltede rundt mellem hylderne, spejdede højt og lavt efter nisser og jeg havde en fest, hver gang jeg fandt en. Aske hjalp til med at lede efter nisserne, knap så passioneret som mig, men dog med i legen.

Jeg vandt nissejagten (!). Chokolade og krydret te. Livet er godt.

No Comments

Post a Comment