Skip to content

Hurra 27 år!

December er sgu min darling, dels på grund af julen, dels på grund af min fødselsdag. Jeg blev 27 i går og min dag var fantastisk!

Nogle gange kan jeg blive helt grå og tung og føle mig så alene og ensom i Verden. Jeg spørger mig selv om der overhovedet er nogen, der lægger mærke til mig, om folk kan lide mig, om jeg har venner og om jeg har en plads i Verden. På en dag som igår bliver alle de tanker gjort så voldsomt til skamme, at jeg lige nu slet ikke forstår, hvorfor jeg nogle gange tror jeg er alene.

I går var perfekt. Bortset fra da Aske var stået op mens jeg sov for at pakke gaver ind og hente morgenbrød, så jeg vågnede op alene i mørket og følte mig forrådt og efterladt. Men så kom han tilbage og så blev dagen perfekt.

Jeg havde inviteret de nærmeste venner forbi, mennesker med en speciel plads i mit hjerte og vi blev 8. Prøv at tænk. Jeg har 8 mennesker i mit liv, som jeg anser for at være tætte venner! Venner, som jeg fortæller, når jeg føler mig ensom og alene. Venner, der gerne vil vide, hvordan det går. Altså ikke bare spørger, men gerne vil høre et oprigtigt svar. Venner der tænker på mig og holder af mig. Venner, der stoler på mig og fortæller mig oprigtigt hvordan det går i deres liv. Venner der hjælper mig og beder mig om hjælp, når de har brug for det. Venner, der fortæller mig, når jeg er dum at høre på, bliver for selvhøjtidelig eller er urimelig. Venner, der har min ryg. Jeg er en heldig en.

Yvonne, Askes mor kom også forbi i løbet af dagen og gav mig den vildeste buket, jeg i mit liv har fået og et gavekort til H&M. Det var simpelthen så sødt. Og blomsterne er lige mig, ved ikke om hun bare købte noget hun kunne lide, men hold da op, jeg er så vild med dem. Lykkelige, heldige mig!

Jeg fik slet ikke taget billeder af selskabet eller maden. En kombination af, at jeg tager billeder på telefonen, som er vanvittig dårlig i mørke og at ja, jeg havde travlt med at hygge og ville ikke til at tænde lys og bede folk tage opstilling.

Gid alle mine fødselsdage må blive lige så varme og dejlige!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.