Festen fortsætter

Ja, jeg blev jo også fejret af min familie. Det skete i weekenden, hvor jeg var I sønderborg og mine søskende, svigerinde og niece også var troppet op.

Min fødselsdag falder jo sammen med juleræset og det er ikke altid det fedeste. F.eks. hader jeg, når der er nisser og snefnug på mit gavepapir. Jeg vil hellere have balloner og flag! Men, men, men, nu bestemmer man jo ikke selv hvornår man er født og når nu at dagen ligger i december er det oplagt at få noget sjov ud af julearrangementerne.

Sidste år tog vi til Flensborg, hvor der var julemarked, masser af glühwein og god stemning. Dette år valgte vi at tage til Tønder, som har navngivet sig selv julebyen Tønder.

Der var hyggeligt og især Det Gamle Apotek imponerede. De har forskellige sjove madvarer, som jeg ville have hamstret, hvis jeg ikke bare var en fattig studerende. Jeg har dog tilladt mig selv at tage en del billeder og har planer om at forsøge mig med nogle af herlighederne selv.

Er der noget så integreret og ømt, som seks frysende tamilere, der står med løbende næse på julemarked i Tønder og spiser grise-pølser, krassere og æbleskiver, mens de skyller det hele ned med gløgg og holder øje med Danmarks åbenbart eneste flyvende julemand?

Åh ja en fest det var. Glæder mig til min næste fødselsdag.

No Comments

Post a Comment