Skip to content

Madklubben mad, mad, mad!

Året går på hæld og jeg får kigget tilbage på 2014 og spurgt mig selv, hvordan det gik. Det har været et begivenhedsrigt år med et frieri, studieliv med tilhørende eksamener, en fantastisk hjemme-sommerferie og madklubben mad, mad, mad!, der blev født januar 2014.

Mad, mad, mad! var et tiltag, der skulle give mig mere liv i mine dage. Lade mig se vennerne regelmæssigt og benytte anledningen til at lave noget mad, som vi kunne samles om og jeg kunne hygge mig med at lave. Jeg tror aldrig jeg formulerede det som et nytårsforsæt, men det blev det egentligt. Jeg ville arrangere en middag eller mad-centreret sammenkomst en gang om måneden og det har jeg gjort. Det glippede i juni og oktober, for heller ikke jeg er perfekt og jeg havde for travlt. Men ellers har jeg faktisk inviteret en gang om måneden til småspisen eller rigtig middag og der har været alt fra to gæster til “der er ikke plads om bordet”-gæster. Jeg har nydt det.

I 2015 fortsætter jeg min madklub, men udvider konceptet lidt. Jeg inviterer nu gæster forbi to gange om måneden. Den ene gang er til middag, som vi plejer. Den anden gang er til køkkendag, hvor vi kommer til at lave hjemmelavede lækkerier og luksusvarer, som nutella, sirup, syltetøj, småkager, krydderolier og flødeboller. Jeg drømmer tit om alle de ting, jeg ville lave i køkkenet, hvis jeg havde tid. Og efter Tønder-turen har jeg slet ikke kunne slippe tanken om hjemmelavet mums og har derfor tænkt, at på denne måde, så får jeg i hvert fald tid en gang om måneden. Jeg glæder mig.

Udvalgte billeder fra mad, mad, mad! 2014:
brunch

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.