Jul 2014

Jeg holdt jul med Askes mors side af familien i år og det var hyggeligt. Vi var ca. 15. mennesker samlet fordelt på 3 generationer, der var god mad og god stemning. Jeg ville gerne have delt billeder med jer, men jeg har stadig ikke et kamera, der kan bruges til noget, når belysningen udgøres af stearinlysskær. Jeg venter til gengæld på, at få nogle af de billeder andre tog.

Jeg savnede min familie juleaften. Vi har holdt jul i en række år nu og jeg havde i år valgt at holde jul med Aske i stedet for med min familie af forskellige årsager. Men øv, hvor jeg savnede min egen familie og kom til at tænke på, hvor gerne jeg vil holde jul med min egen familie næste år.

Jeg fik en række spørgsmål af Askes familie omkring hvordan min egen familie holder jul, hvilket gør at jeg tænker jeg burde skrive et længere indlæg om jul i familien Manokaran. Men det bliver ikke i dag. Jeg sidder i sengen og skriver og overvejer, hvad jeg skal have til morgenmad.

Aske og jeg nyder juledagene. I går, 1. juledag, var vi ude at gå en tur i snevejret og senere inde og se Hobitten 3.
I dag skal vi nørkle lidt bryllup og ordne praktiske ting og nyde, at vi ikke skal nå noget. Vi hygger bare.

No Comments

Post a Comment