Skip to content

Nytårsdessert

Jule-fridagene er overstået og jeg sidder sammen med Aske og arbejder. Han kigger på Edumode og jeg kigger på universitets ting. Bortset fra at det gør jeg ikke. Jeg sidder og kigger på desserter til Nytårsaften.

Efter lidt snakken frem og tilbage er det blevet til, at vi selv laver 3 retter og jeg har fået lov at stå for desserten, min yndlingsdel af måltidet:) Efter at have siddet nu 1 time og bare kigget billeder og opskrifter har jeg fastlagt desserten!

Det bliver en moderne bananasplit med lidt ekstra luksus. Forestil dig en tallerken. En pæn tallerken. På den ligger der et helt fantastisk stykke hvid brownie bagt med kærlighed og ekstase. Ved siden af brownien ligger en ordentlig kugle hindbæris sammen med flødeskum og drysset med krokant. Ved siden af brownien, isen og flødeskummet placeres 1/2 banan, perfekt moden, i fancy skiver. Og til at få hele herligheden ned er der hjemmelavet chokoladesovs med fløde i et lille bæger, som man kan hælde på bananen, isen eller brownien, som man finder det godt. Åååååååååhhhhhh jeg glæder mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *