Hverdagen,  Selvudvikling og selvstændighed

Det er sværere at undervise børn end man lige tror

Jeg var meget spændt på første undervisningsgang. Jeg vidste ikke, hvordan lokalet så ud, hvor mange børn, der ville komme og jeg har aldrig undervist børn før. Det viste sig, at der var kæmpe spredning på eleverne. Jeg havde elever fra 6.-9. klasse og det var derfor en skønsom blanding af børn og teenagere. Nogle af dem var meget interesseret i bagning og hyggede sig tydeligvis med bageprojektet, mens andre var knap så interesserede. Jeg havde slet ikke skænket det en tanke, at der kunne være elever tilstede, som ikke synes bagværk er meningen med livet. I går gik det mig meget på og jeg var skuffet over, at der ikke var ubetinget begestring på holdet. Men sådan er det vel bare at undervise. Man har engagerede og ikke så engagerede elever.

Trods nervøsitet og skuffelse gik det egentlig ret godt og alle grupper fik bagt et bjerg kanelsnegle. Næste gang står den på sønderjysk brødtorte. Jeg overvejer stadig om ikke jeg burde lave en generalprøve først… Det tror jeg, jeg gør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *