Skip to content

Mad, mad, mad! Marts 2015

Jeg får øvet mig i at lave mad. Madklubben Mad,mad,mad! er en perfekt anledning til at prøve nye retter og ingredienser af. Jeg fortryder altid på dagen, mens jeg står i køkkenet, at jeg valgte at eksperimentere ligesom der kommer gæster og det ikke bare er mig og Aske, der kommer til at bevidne det fejlslagne resultat. Men indtil videre er det ikke gået helt galt endnu og i går fik jeg lært kaffir limeblade at kende, som er ansvarlig for smagen af Thai i retter med kokosmælk. Så endnu en gang er jeg blevet klogere i køkkenet. Det handler bare om at turde kvaje sig.

Den absolut ikke veganske menu stod på:

Rejechips.
Suppe med gris, champignoner, peberfrugt, forårsløg og kokosmælk.
Vietnamesiske forårsruller med mango, gulerod, agurk, mynte og koriander og hoisinsovs.
Sesamstegt kylling med peanutsovs.
Og lidt ude af kontekst… rugbrødslagkage.

 

One Comment

  1. Ja det svar skidehyggeligt 🙂
    Men du glemte at nævne hvem der vandt 4 ud af 5 spil og ikke tabte et eneste 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *