Mad,  Projekt Plantespiser,  Vægttab

Mit liv bliver bedre, hvis bare jeg havde…

Kender I det, at man får lullet sig ind i en klippefast tro på, at hvis bare man havde de der nye sko/telefon/bil/kjole/smarte skab/tabte sig 5 kg/havde flottere hår…, så ville man være meget lykkeligere og man ville altid være glad? Jeg ved udemærket godt, at sådan hænger Verden ikke sammen. Men lige nu ville mit liv være SÅ meget bedre, hvis bare jeg havde en food processor. Det er rigtigt. Jeg vil gerne både spise sundere, omlægge min kost til vegetarmad og tabe mig og jeg synes hele tiden at jeg støder på opskrifter, hvor man skal bruge en foodprocessor.

Igår lavede jeg frikadeller af halvt kød og halvt grøntsager. Det tog en krig at ordne de grøntsager. Og jeg puttede slet ikke løg i for det tog for lang tid og var bøvlet. Men hvis jeg nu bare havde haft en food processor, så var der kommet løg i. Og så havde smagen af broccoli måske været mindre gennemtrængende og Aske ville have taget nogle frikadeller med i madpakken.

Efter at have snakket Aske et øre af om den food processor i flere måneder nu, har jeg endelig, endelig, endelig “fået lov til” at købe en. Jeg har bestilt denne her skønhed over nettet og går nu bare og venter på at Post Danmark leverer:

Og når storken har leveret min nye baby, så bliver mit køkkenliv reformeret og det bliver meget nemmere at leve sundt og lækkert. Jeg tror på det. Det bliver så godt.

One Comment

  • Anne

    Guld!

    Jeg håber det beriger dit liv min kære Gertrud 😉

    Men ja, jeg vil dog sige, at der er mere sandhed end du lige har valgt at bemærke her. Når ens kost bliver mere varieret, og indeholder mere grønt, så bliver din krop mere “glad”. Det er så vigtigt hvad det er vi spiser. Meget af vores velbefinden sker nede i tarmsystemet uden vi er bevidst om det.

    Håber storken (postDanmark) lander med din nye baby snarest <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *