Operation 10 kg – ny strategi

Okay. Kun idioter bliver ved at gøre det samme og forvente et nyt resultat. En del af mit vægttabsprojekt har været at veje mig hver dag og skrive resultatet ned. Stort set alle bøger, jeg har haft fat i har frarådet at man vejer sig hver dag, men at man i stedet holder det til en gang om ugen. Så fokuserer man nemlig i højere grad på processen med at tabe sig og mindre på tallet på vægten. Eller at man helt smider sin vægt ud og i stedet kigger sig i spejlet. Aske har også flere gange stillet spørgsmålstegn ved, hvorvidt det var måden at gå frem. Hver morgen at stille sig på vægten og enten komme jublende ud fra badeværelset eller bruge dagen på at gruble over, hvorfor Verden er imod en. Jeg valgte at ignorere bøger, Aske og veninder og hoppe på vægten hver dag. I næsten et år nu. Og endelig kan jeg med sindsro sige: det virker ikke. Bøgerne havde ret. Aske havde ret. Den badevægt er ikke løsningen og det er på tide, den bliver lagt langt væk. Slut med at føre regnskab med grammene og slut med at notere ned og føre statistikker. Det er tid til noget nyt!

Aske er nok den eneste person i hele verden, der tror på mit livsstilsskifte. Jeg tror ikke engang selv rigtig på mig lige for tiden. Men nu er trin et at lægge vægten væk, trin to er at få trænet regelmæssigt og trin tre er at droppe trøstespisningen. Så indfinder der så nok en ny kropsbalance og så må jeg tage den derfra. Rom blev ikke bygget på en dag og man har først tabt, når man giver op.

No Comments

Post a Comment