Operation 15 kg

Dag 1 på kostplan

Jeg drømmer stadig om at smide nogle kg inden brylluppet. Derfor har jeg allieret mig med en kostvejleder, som har lavet en kostplan til mig. Hun siger at hvis jeg følger den, så taber jeg mig 0,5 – 1 kg hver uge. Jeg håber fandme hun har ret. I dag var rigtig hård, for jeg havde lige vænnet min krop til at få sukker hver dag igen. Jeg tog en kold tyrker, men argh hvor har det været en lang dag og hvor har jeg tænkt mange tanker om, hvad jeg alt skal spise efter brylluppet. Kartofler. Brød. Pasta. Ost. Kage. Pizza. Mayonnaise. Butterdej. Is. Vafler. Smør.

I dag har jeg spist skyr, mandler, blåbær, mango, rugbrødsmadder og æggekage. Det er fint nok, jeg blev okay mæt, men en kulinarisk oplevelse vil jeg ikke kalde det. Åh bryllupsmiddag, hvor ser jeg frem til dig!

DSC00117 DSC00119 DSC00121 DSC00123 DSC00129 DSC00131

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *