En deler

Woah hvor er jeg træt af at være på kur og dag 2 er ikke engang overstået endnu. Jeg prøver bare at slå tiden ihjel på en måde, der ikke gør mig sulten eller cranky, så jeg ikke kommer til at spise den pizza, jeg har fantaseret om hele dagen.

En af mine foretrukne “slå tiden ihjel”aktiviteter er at stene musikvideoer på YouTube. Når jeg finder noget, jeg kan lide hører jeg det alt for mange gange lige efter hinanden, nærstuderer danserne, dansen, tøjet, håret, make-uppen, lytter til hvordan rytmen skifter, hvordan sangernes stemmer lyder på de høje og de dybe toner, hvordan man kan høre et smil i sangen, hvordan nogle stavelser udtales finurligt… Jeg elsker musikvideoer.

Den her er mit nyeste stene-nummer. Første gang jeg hørte det, syntes jeg det var ret mærkeligt og jeg havde svært ved at fange melodien og rytmen. Nu har jeg hørt det over 10 gange i dag og jeg bliver mere og mere fascineret. Jeg er vild med kvindestemmen.

Så hvis du trænger til en pause, så skru op for lyden og lyt med 🙂

No Comments

Post a Comment