Julehygge med familien

Julehygge med familien

I år fejrer vi jul i hver vores del af landet, så vi mødtes til den årlige julemiddag i går. Hele dagen blev (som sædvanligt) brugt i køkkenet med at forberede og om aftenen satte vi os til bords og spiste (som sædvanligt) til vi var ved at revne. Efterfølgende byttede vi gaver.

Menuen er ret fast. Der er altid flødekartofler. Vi har en flødekartoffel-fetish i min familie. Udover flødekartoflerne er der brunede kartofler. Der er and, hamburgerryg og frikadeller. Noget rødkål. Sovs. Og en salat. Og til at toppe det hele er der ris a la mande.

DSC02533 DSC02531 DSC02534 DSC02554 DSC02559 DSC02563Det var min første julemiddag uden kød og det fungerede egentlig rigtig fint. Jeg havde planer om, at lave et eller andet køderstatning som f.eks. vegetardeller, men blev for doven. Det ville have været lækkert, hvis det havde været der, men det var ikke et problem, at det ikke var der.

Svigersøs fik også lige fik tryllet en ordentlig stor portion brændte mandler frem. Mad og familie. Bliver det bedre?

DSC02524 DSC02535 DSC02541

I dag er det småkagesøndag 🙂 Ovnen er varm og jeg skal til at skære småkager ud. Billeder følger selvfølgelig.

No Comments

Post a Comment