Skip to content

Julebag

Det der med at bage til jul er relativt nyt i familien. Jeg insisterer lidt på at det bliver gjort, fordi jeg synes det er en hyggelig familieaktivitet og det er især min niece, jeg gerne vil bage med. Hun er lidt lille endnu, så det er ikke meget hun kan hjælpe med, men hun er god til at dyppe de glaserede kager i krymlen, så det er hendes opgave 🙂 År for år kan hun jo så få lov til mere og mere.

I år blev det til vanillesmåkager med krymmel og chokoladespecier. Chokoladespecierne er ikke med på billederne.

Næste år drømmer jeg om at bage sprøde brunkager med appelsinskal, fylde en bøtte med brændte mandler, bage pebernødder med masser af krydder i og baner af kakaosnitter drysset med perlesukker. December <3
DSC02619 DSC02622 DSC02625

Leave a Reply

Your email address will not be published.