Hverdagen

Menses-snak

Ja, det er måske lidt skørt, det jeg skriver nu, men jeg stødte på fænomenet free-bleeding for ganske nyligt og blev lidt puzzled. Free bleeding er åbenbart hvad man kalder det, når kvinder giver los og vælger ikke at bruge hverken tamponer, bind, menstruationskopper eller anden form for suck-it-up items, når de menstruerer. Det lyder ret simpelt ikke? Men jeg forstod det ikke. Hvordan gjorde de så? Det var da et gris. Bliver de så hjemme og bløder ud over det hele? Bløder de ud over det hele på arbejde? Hvad med tøj? Sengetøj? Hvordan omgås de andre mennesker uden at folk er ved at besvime af væmmelse? Som sagt, jeg forstod (forstår) det ikke helt.

Men jeg googlede det, for jeg vil jo gerne forstå. Jeg fik ikke svar på alle mine spørgsmål, men jeg fandt da billeder, som demonstrerede at tøjet blev griset og jeg resonerer mig frem til, at der helt sikkert vil være folk, som synes det er herre klamt. Jeg lægger ikke billeder op her, men prøv f.eks. at google” London Marathon Kiran free bleeding”.

Men det interessante var at jeg i min menstruations-oplysning-jagt fandt ud af, at der faktisk er en dame, som har opfundet menstruationstrusser. Ja hvad giver du? Det lyder finurligt ikke? Ikke noget med at bruge indlæg for trusserne suger, men man får heller ikke tøj med blod på for ja – trusserne suger. Man skulle føle sig herre meget mere lækker iført de trusser end med bind, som jo minder liiiige lovlig meget om bleer og det skulle være mega praktisk. Og være mere komfortabelt. Trusserne er lidt pebrede i prisen, men det er bind og tamponer jo også, så de skulle vist tjene sig selv hjem – men jeg har ikke regnet på det.

Jeg er altså lidt imponeret over vores fagre nye verden. Meget imponeret. Jeg synes, det er så sejt.

Trusserne fås her.
Jeg læste om free bleeding her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *