Skip to content

Hvad skal baby bruge?

Vi er så heldige, at Aske har familie med små børn, hvor vi kan arve en del babyudstyr og jeg har også en veninde, der allerede har meldt ud, at hun har i hvert fald har en babyseng vi kan låne. Så vidt så godt. Jeg må dog indrømme, at jeg synes det er en kende uoverskueligt at finde ud af, hvad vi overhovedet har brug for.
Hvor meget tøj skal man bruge?
Hvor mange stofbleer?
Hvor er de billigst?
Er de billige gode nok?
Hvordan ved man, hvad ens pusletaske skal kunne?
Barnevogn, klapvogn eller begge dele?

Spørgsmålene står i kø og der er vel ikke andet for end at tage dem fra en ende af.
Samtidig med at jeg virkelig gerne vil i gang og have styr på det, kan jeg mærke en form for modvilje.
Jeg tror, jeg er en smule bange for at jinxe projekt baby ved at skaffe udstyr for tidligt. Min mor plejer i hvert fald at sige, at man ikke skal købe noget til babyen før den er født. Og min veninde har ladet mig vide, at man i Danmark (hvis man er overtroisk i hvert fald) venter med at redde op til babyen til den er kommet til verden.

Jeg ved ikke. Nu starter vi med at lave en liste. Så må vi se, hvornår vi skaffer tingene hjem.

4 Comments

 1. Natasja Natasja

  Jeg kan godt følge dine tanker. Jeg tænker: skaf det mest basale inden bebsen kommer og se hvad I mangler hen ad vejen.
  Når I står med det lille menneske i armene er det meget rart at Aske ikke skal fare rundt og være skaffedyr.
  Tror i øvrigt også vi kan levere en stak stofbleer.

  • Sharangka Manokaran Sharangka Manokaran

   Nice! Ja, det var også tanken, men skal lige have regnet ud, hvad det mest basale er 🙂 Vi får skiftet vinduer – formentlig i maj, så venter også med at have babyting i lejligheden til de er færdige. Skal ikke nyde noget af byggestøv i babys ting.

   • yvonne yvonne

    Har en barnevognsindsats = lift som de andre har brugt som seng i starten
    Har bæresele , pusletaske og giver i barselsgave en lillekurv med ammeindlæg sutte termometer stofbleer babysalve o.l.

    • Sharangka Manokaran Sharangka Manokaran

     Det lyder dejligt! Glæder mig især til at se bæreselen an, for sådan én står bestemt på ønskelisten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *