Min madklub

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Jeg elsker mad, jeg elsker godt selskab og jeg kender alt for mange dejlige mennesker, jeg ikke får set nok til. Så nu har jeg oprettet min egen lille madklub, hvor jeg én gang om måneden lægger hus til et middagsselskab. Jeg bestemmer dato og menu, handler og kokkerer og regningen splitter vi. Vi har den første middag i aften og jeg glææææder mig:)

Vi bliver 8 mand, menuen står på græske frikadeller og hjemmelavet tzatziki, der er masser af rødvin og i morgen kan vi sove længe. Så bliver det altså ikke bedre.

Min madklub er endnu et skridt i retning af et liv fuld af liv og glæde. Og det gør mig glad og stolt at gå den vej.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
❤ Del Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *