Skip to content

Lægeundersøgelsen i uge 25

Jeg synes ikke, jeg laver andet end at tage til læge, jordemoder, blive scannet, tisse i kopper og blive stukket i.

I dag var det tid til lægebesøg (24+2), hvor hun målte blodtryk, tjekkede urin, målte livmoderen størrelse og lyttede til barnets hjertelyd. Aske var med og han blev vidst mere imponeret og glad over hjertelyden end mig, men jeg mærker også babyen sparke flere gange hver dag og er måske mindre nem at imponere. Selvfølgelig har den en stærk hjertelyd ellers ville den jo ikke kunne sparke så hårdt, som den gør. Med mindre det er en zombiebaby…

Jeg synes det var ret sjovt, at lægen virkede til at være den, der var mest begejstret over at hjertet bankede så fint derud af 🙂

Min blodprocent falder hver gang jeg er hos lægen, på trods af at jeg tager dobbelt op på jerntilskud, så nu har de sendt en blodprøve ind til laboratoriet. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men vidst bare for at dobbelttjekke om klinikken har målt rigtigt. Jeg får resultatet per mail i morgen.

Baby/livmoder fylder hvad de skal og på nær blodprocenten så alt fint ud. Næste undersøgelser er om 4 uger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *