Skip to content

Svanemærket make-up

Yai! Mit nyeste graviditetssymptom er at vågne mellem 4:30 og 6:00 og glo ud i luften. Så jeg har nogle morgentimer, hvor Aske sover og jeg røvkeder mig. Jeg er begyndt at bruge timerne på at samle løse ender op og det er egentlig meget rart.

En af de løse ender har været at undersøge, hvorvidt jeg kan få svanemærket make-up eller ej. Jeg har haft en (dyr) tendens til at købe make-up, bruge det få gange og så donere det til min søster, da jeg ikke bryder mig om den syntetiske duft og tanken om hvilke stoffer, der er i.

Derfor har jeg i lang tid overhovedet ikke brugt make-up og har lovet mig selv, at når det er, så skal det være svanemærket. De såkaldt “naturlige” mærker duer ikke, da det ikke er en garanti mod uønsket parfume eller skrappe indholdsstoffer.

Nå, men jeg googlede det her til morges og bingo! Lige præcis i disse dage lanceres mærket Miild, der både er svanemærket og “AllergyCertified”. Sidstnævnte mærkningsordning kender jeg ikke, men det lyder umiddelbart godt 🙂

Du kan finde deres produkter på deres hjemmeside www.miild.dk. Her er der også en forhandlerliste, så man kan gå ned i en fysisk butik og købe produkterne. Nogle produkter er klar, andre er under udvikling.

Jeg er begejstret og går fluks i gang med at skrive ned, hvilke produkter, jeg ønsker mig! Der er jo kun sølle 9 måneder til min fødselsdag og jul :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *