Skip to content

Hverdagen indfinder sig

Det er lige så skønt at være tilbage i København, som jeg regnede med. Vi bor ved Nordhavn og man hører togene bumle forbi gennem de åbne vinduer, hvilket jeg absolut, helt og aldeles elsker. Jeg føler mig levende og som en del af verden, hver gang jeg hører et tog køre forbi. Jeg ved, at der sidder mennesker i det, på vej et sted hen, de er i bevægelse og jeg med, nu hvor jeg bevidner deres færd. Om natten er det ikke svært at forestille sig, at det er os, der er i toget, at vi putter i en sovekupé og når vi vågner, er vi et nyt og magisk sted. Det gør mig glad.

Eftersom at jeg var gravid og havde det elendigt sidst vi boede her, kom vi aldrig på plads, hvilket vi arbejder på nu. Vi formåede at rydde drastisk op i vores ting, mens vi boede i Sønderborg, hvilket i praksis betyder, at vi fik kasseret rigtig meget. Rigtig, rigtig meget. Alligevel har vi lidt svært ved at finde plads til det vi stadig har og bruger, især fordi Ramya har en hel del tøj, legetøj og andet udstyr. Vi har trods alt kun 53-54 kvadratmeter at gøre godt med. Så vi er i gang med at finde ud af, hvad vi mangler af opbevaringsmuligheder og har indtil videre købt 2 reoler og diskuterer om ikke, det ville hjælpe med nogle hylder også. Det er også noget jeg nyder. Endelig at gøre vores hjem til vores hjem.

Københavnerlivet er præcis, som jeg huskede det og jeg nyder, at vi kan tage ud og lave ting på en helt almindelig hverdagsaften, fordi der altid er et eller andet i gang i byen. Selvfølgelig er det lidt anderledes pludselig at have en 1årig på slæb, men så alligevel er det, det samme. Vi tager ud, vi hygger i byens rum og vi kommer trætte og mætte hjem. I aften var vi til sæsonens sidste sommerdans og det var vildt hyggeligt at se, hvor vild Ramya var med det. Hun kravlede og stavrede rundt, klappede til musikken og gav små begejstrede skrig fra sig. Min sommerdansoplevelse var bestemt anderledes end den plejede at være, men det var mindst ligeså sjovt, som dengang, jeg ikke var mor.

Jeg er så vild med at være tilbage!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *