Skip to content

Ramyas 1 års fødselsdag

Smukke, lille Ramya er allerede blevet 1 år!

Vi fejrede det med en lille komsammen for den nærmeste familie i Fælledparken med hjemmelavede sandwiches, leg og lækker kage. Vejret var perfekt og det var en super hyggelig dag.

Vi snakkede meget om hvordan vi skulle fejre hende for især jeg var meget i tvivl. Jeg tror, det stressede mig, at jeg som mange gange før prøver at arrangere noget, som ingen kan sætte en finger på og well, det kan man bare ikke rigtigt vel? Vi er alle forskellige og det er svært at finde noget, som alle synes bare er for fedt. Jeg bekymrede mig for om nogle ville syntes vi gjorde for meget ud af det, om andre syntes vi var for skrabede, om alle ville kunne lide kagen, om de kunne lide maden og om folk kunne finde ud af at mingle og snakke sammen på tværs af familierne.

Vi endte med at prioritere, at det skulle være nemt, afslappet og billigt, da vi stadig har meget om ørerne og vi gerne ville nyde dagen i stedet for at stresse ihjel fordi ambitionsniveauet var for højt. Det lykkedes vi med og jeg er glad. Det bliver ikke mere afslappende end når der er tid til trampolinhygge…

Vi havde en skøn dag og det var en vanvittigt dejlig følelse at synge fødselsdagssang for Ramya for første gang! Jeg snublede dog nogle gange i sangteksten og skal lige have terpet nogle af fødselsdagssangene inden næste år 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *