Kostvejledning og coaching til at kickstarte vægttabet

Kostvejledning og coaching til at kickstarte vægttabet

Okay, så jeg blev træt af at være tyk og tænkte at jeg måtte gøre noget nyt. Noget andet end alt det andet jeg har prøvet. Noget lidt mere selvkærligt. Så jeg googlede “kostvejleder coach” og fandt én lige her på Østerbro. Hun hedder Anne Seidelin og hendes hjemmeside er fuld af succeshistorier fra folk, der har tabt sig med hendes hjælp. Jeg tænkte, at hun var godt dum i snotten, hvis hun brugte falske historier, så jeg opsøgte hende. Hvis de andre kan tabe sig, så kan jeg også.

Jeg har indtil videre brugt 3.700 kr. på hende (3 samtaler) og har på 6 uger smidt 8 kg. Det synes jeg er ret tilfredsstillende. Jeg skal ikke tælle kalorier, men følge nogle retningslinjer for hvilke madvarer, jeg må spise og hvor ofte. Ud over kostvejledningen, så har jeg været sindsygt glad for hendes tanker og attitude til alt “det andet”, som omgiver det, at jeg spiser for meget og forkert. Hun ved godt, at det slet ikke handler om mad. Det er rart og jeg føler mig set.

Til at starte med tabte jeg mig meget hurtigere, end jeg havde regnet med og tog derfor mig selv i at snydespise her og der – for jeg tabte mig jo stadig! Men den attitude fik Anne pillet af mig og jeg indså, at jeg måske skulle tage hele foretagendet lidt mere seriøst. For at holde mig selv til ilden, har jeg derfor aftalt med Aske og en fælles ven, at vi tager ud og spiser den 1. juni, men KUN hvis jeg ikke synder i maj. Den eneste undtagelse var, da jeg var til konfirmation. Så hver gang jeg tænker “kunne godt”, så minder jeg mig selv om, at jeg kan få guf nu eller holde ud og få lækker middag med dessert og vin i godt selskab senere. Indtil videre virker det upåklageligt og der er kun sølle 7 dage til jeg er i mål!

Det er helt fantastisk at opleve at mit energiniveau er steget, jeg føler mig meget lettere (og yngre og smukkere!) og jeg har allerede givet en del tøj til genbrug, som var blevet for stort.

Jeg har også lavet en plan for, hvordan jeg griber juni an. Det bliver lidt mere loose for det har jeg lige brug for, men det er bestemt intentionen, at jeg ikke stopper eller “holder pause” med det her projekt, før jeg rammer min drømmevægt. Nu gør jeg det sgu.

No Comments

Post a Comment