Vægttab

Update på 50 day challenge

De af jer, der følger mig på Instagram har allerede fået med at min 50 day challenge med min søster gik i vasken. Det er der mange grunde til, men der er ikke andet at sige end: Op. På. Hesten. Igen.

Det er bestemt ikke nogen lige og let vej, den her vej til at være slank, stærk, sund og glad. Vejen af fuld af benspænd i form af gamle, dårlige vaner, søvnmangel, for travl en hverdag, ferie osv. osv…. Så jeg er pt. i gang med at kigge på, hvordan jeg kan strikke måltiderne i den kommende tid sammen, så jeg taber mig uden at det sker ved at bruge al min viljestyrke og være fuldstændig bombet om aftenen.

Jeg tror, at noget af det, der virkede sidst var, at jeg faktisk ikke skiltede med mit projekt før jeg stort set var i mål. Det er som om, at der er 2 holdninger til målsætninger derude. Der er dem, der tror på, at man skal udbasunere stort og bombastisk, hvad man har tænkt sig at gøre og så er der dem, der tror på, at man skal holde kortene tæt til kroppen og lade resultaterne tale sit eget sprog. Førstnævnte tror at man er føler sig mere forpligtiget til at gennemføre, hvis andre kender ens planer, mens sidstnævnte bl.a. fremhæver at den ros man får, når man siger man vil gøre noget, nogle gange er nok til at man går i stå. Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvad der virker bedst i al almindelighed. Men jeg tror for mig, at jeg skal holde op med at sige, hvad jeg har tænkt mig at gøre.

Så jeg skriver først noget om mit vægttab her på bloggen, når der faktisk har været et vægttab, som er værd at fortælle om 🙂 Til gengæld kan det være, at der kommer øjebliksbilleder på Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *