Læselisten 2020

Læselisten 2020

Der er stille på bloggen, men tryk på tankerne. Jeg har en masse indhold i form af halvbagte idéer, som lige har brug for lidt mere tid i ovnen før det er klart til jer.

Men jeg kan fortælle jer, at jeg stadig synes at psykoterapistudiet er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget – sammen med beslutningen om at Aske og jeg skulle danne par og beslutningen om at få Ramya 😀

Mens mine idéer får lov at bage videre, så er jeg ved at sammensætte min egen læseliste til 2020. Jeg har droppet Netflix (igen-igen), for jeg bliver for opslugt af hjernedøde serier og jeg bliver dvask og sur af at bruge for meget tid foran skærmen. Så jeg er begyndt at læse igen og det er giver mig så meget glæde og energi.

Jeg ville høre jer om I havde nogle titler I kan anbefale?

Jeg læser både faglitteratur og skønlitteratur og har en forkærlighed for selvudviklingsbøger, feministisk litteratur, fantasy og thrillere, men jeg er også interesseret i at udvide min horisont. Så kom gerne med forslag og skriv samtidig, hvorfor jeg skal læse lige præcis den bog!

Jeg har følgende bøger på listen lige nu, men det kan være nogle af dem må vige pladsen for mere værdige titler:

  • Hvor taler du flot dansk – Abdel Aziz Mahmoud
  • Min kamp 1-6 – Karl Ove Knausgård
  • Abundance now – Lisa Nichols
  • Jytte fra marketing er desværre gået for i dag – Morten Münster
  • Vi burde alle være feminister – Chimamanda Ngozi Adichie
  • Dødevaskeren – Sara Omar
  • En lykkelig slutning – Maren Uthaug
  • Yahya Hassan – Yahya Hassan
  • Væk din indre gigant – Anthony Robbins
  • Love warrior – Glennon Doyle

No Comments

Post a Comment