Læselisten 2020

Læselisten 2020

Godt Nytår! Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år. Jeg har virkelig nydt helligdagene, men jeg er nu også glad for, at det er blevet hverdag igen. Jeg elsker Ramya, men jeg har brug for nogle timer hver dag, hvor min primærfunktion ikke er at være mor…

Før nytår spurgte jeg, om I havde nogle boganbefalinger, fordi jeg gerne vil tilbage til at være læse-Sharangka frem for Netflix-Sharangka. Jeg har nu strikket årets læseliste sammen og det er ikke uden stolthed, at jeg kan meddele, at jeg faktisk allerede har fået læst en af bøgerne på listen. Jeg fik læst Kalak af Kim Leine på 2 dage, så nu skal jeg på biblioteket for at låne en ny bog.

Listen er som følger:
1. Hvor flodkrebsene synger
2. En uretfærdig tid
3. The hard thing about hard things
4. Hvor taler du flot dansk
5. Abundance now
6. Kalak
7. Englene i Avignon
8. Min kamp 4
9. Min kamp 5
10. Min kamp 6
11. Vi burde alle være feminister
12. Dødevaskeren
13. En lykkelig slutning
14. Jytte fra marketing er desværre gået hjem
15. Kroppen husker
16. Folk med angst
17. Den halve konge
18. Tempus investigations I
19. Tempus Investigations II
20. Brødrene Løvehjerte

Udover de 20 bøger, skal jeg også igennem en del pensum til studiet, så jeg kan se frem til at læse stort set hver dag. Det gjorde jeg også som barn og teenager og det var skønt – så jeg glæder mig!

Når det er sagt, så er jeg lige begyndt at se The Witcher sammen med Aske. Men altså. Det er The Witcher.

No Comments

Post a Comment