Søndagsupdate: Jeg faldt af vognen

Søndagsupdate: Jeg faldt af vognen

Jeg gav lidt op på kuren i tirsdags, da det blev annonceret at lockdown fortsætter. Mit humør faldt helt vildt og jeg har trøstespist tilsvarende, hvilket kan ses på vægten. Men jeg er egentligt i ret godt humør i dag, for jeg ved at vægt og indsats hænger sammen og jeg er klar til at fokusere på den sunde kost igen.

Status

I dag 90,1 kg // 25,1 kg
22. marts 89 kg // 24 kg
15. marts 89,1 kg // 24,1 kg
11. marts 89,9 kg // 24,9 kg

Der er ikke én opskrift
Jeg spiser ikke efter en bestemt retning/kur, for jeg tror ikke på at der er én måde, der er den rigtige. Vi har alle forskellige kroppe, temperament og livsstil. Derfor vil du også have svært ved at finde den røde tråd, når du ser hvad jeg spiser i mine Insta-stories. Jeg forsøger mig frem og finder hen af vejen ud af, hvad der virker. Når det er sagt, så deler jeg på tirsdag, hvad mine tanker om kost er.

God søndag!

No Comments

Post a Comment