Selvudvikling og selvstændighed

Coaching

Jeg er jo voldsomt interesseret i mennesker, menneskers velbefindende og hvordan de lever deres liv. Derfor har jeg også en naturlig interesse for coaching-området og har været så heldig, at kunne tage coaching som et af mine valgfag. Vores underviser, Reinhard Stelter, gjorde os opmærksom på at Københavns Universitet udbyder en række coaching oplæg, som er oprettet udelukkende for at sprede viden om coaching og forskningen på området og opfordrede til at følge oplæggene for at supplere undervisningen og pensum. Jeg har været til 2 oplæg og har 3 mere skrevet i kalenderen og må sige at jeg hidtil har været meget begejstret. Oplægsholderne slynger omkring sig med fagord, jeg ikke selv er vant til, og min hjerne sidder og savler af begejstring over alt det nye, spændende stof, den injiceres med. Hvis du interesserer dig for selvudvikling, coaching, psykoterapi og lignende vil jeg kraftigt anbefale dig at kigge forbi til et sådant oplæg. Det er gratis og varer kun 1,5 time. Hvad mere kunne man ønske sig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *