Skip to content

Første dag erklæres hermed for succes

Vi travlede den og chillede for vildt på en og samme tid. Ifølge mit program ville jeg forestå en privat rundvisning på Frederiksberg Campus, hvorefter den stod på Strøgtur, Rundetårn og Københavns Rådhus. Kl.13.30 var den tur overstået og hvad skulle vi så lave?? Min mor har været i København før og været i Fields, som hun er blevet glad for, da det er så “rent og pænt”. Det er der jo mange steder der er sammenlignet med Nørrebro… men jo, hvorfor ikke: Fields it was. Vi fik gået den obligatoriske slentretur rundt i bygningen og kigget vinduer og jeg fik tænkt mine sædvanlige nederen tanker omkring den type mennesker, som er vilde med storcentre, mens jeg selv gik rundt mellem dem og ikke var en skid bedre. Jeg er bange for at det er ved at blive til en tradition, at vi lige skal derud og tage en kigger, men hvad pokker.

DSC_0089 DSC_0131 DSC_0132

Til aften spiste vi i selskab med Aske på Pasta Mania i Elmegade. Vi ville have købt mad med hjem, men så sagde min mor de magiske ord “det her minder mig om Indien” og så besluttede jeg, at vi skulle spise dér i stedet for at tage det med hjem. Det særligt indiske var menneskemylderet og det at sidde tæt og spise udendørs.

DSC_0146DSC_0166

Efter maden smuttede vi ind og fik en kop varme på Kaffehuset og fik vendt små og store tanker sammen før vi meget trætte tog hjem. Taget mængden af smil, latter og kram i betragtning vil jeg hermed erklære dag 1 for en succes.

I morgen skal vi i Zoo og se isbjørne. Jeg glæder mig.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *