Operation 15 kg,  Selvudvikling og selvstændighed

På den igen

Nok om bryllupper; Operation 15 kg har været forsømt og syltet i 2 uger og det ses på vægten. Der var liiige lidt for meget hektik omkring studiestart, men nu er der styr på projekt kontrakt, Aske har hjulpet med at få styr på lejligheden, jeg har ryddet op i mit tøjrod, vi har planlagt dates og praktiske aftaler for de næste 3 uger og der er aftensmad i ovnen. Me like.

I sommerferien gik det rigtig godt med at tabe mig, men der var det nærmest også det eneste jeg lavede jo. Der var plads til at være sur og frustreret eller træt og energiløs eller bare sulten og irriteret. Så der var det relativt nemt, at være på kur for det havde hele mit fokus. Nu er hverdagen trådt ind og det hele sejler. Min første impuls når jeg bliver presset, noget er kedeligt eller svært eller jeg bliver lidt blues-ramt er at spise. Men i en hektisk hverdag med mange projekter, deadlines og aftaler er grimme følelser svære at undgå. Og den viljestyrke og energi jeg brugte på at tænke i sund mad, den er nu helt brugt op efter Uni-business og mad kører på en autopilot, der blev født retarderet og senere også slog sit hoved. Suk.

Her er en smukker graf over vægtudviklingen i Operation 15 kg indtil videre.

Skærmbillede 2014-09-14 18.40.20

0 på y-aksen svarer til 65 kg og tallet svarer derfor til, hvor meget jeg mangler at tabe mig før jeg vejer 65 kg. Hvis det altså kommer til at ske.

Men i hvert fald. Det er på tide at linjen dykker igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *