Skip to content

Madklub

Jeg har en madklub. Jeg har snakket om den før, men til de uindviede, så er det basically bare en aften om måneden, hvor jeg inviterer venner over på mad og så splitter vi regningen bagefter.

Madklubben er et af mine lykketiltag. En måde at bringe mere liv, latter og solskin ind i mit liv på og ja… det virker.Efter hver eneste madklubsaften er jeg stjerne glad, fuld af energi og min krop summer af tilfredshed. Det gør mig glad, at have huset fuld af mennesker, der bringer god energi og nye historier fra Verden med ind. Og liv. Masser af liv.

I dag blev vi 11 og menuen stod på chili sin carne. Der var en klar overvægt af fyre, men ikke et ondt ord om den kødfri ret blev ytret. Jo okay, der var en enkelt kommentar, men ellers tog de det meget pænt:) Der var proppet, men hyggeligt og herligt. Støjniveauet var højt; af en eller anden grund snakker alle altid i munden på hinanden til mine selskaber. Jeg elsker det, det er præcis som det skal være, men mit hoved snurrer stadig efter al den larm og latter.

I skrivende stund sidder jeg i sengen, klar til at lægge mig til at sove efter at have postet dette indlæg og nyder bare at kunne høre lyden af fem fyre, der sidder i stuen og spiller skydespil. De råber, bander og griner og jeg elsker det. Det føles trygt og rart.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *