Om mig

Jeg hedder Sharangka, jeg er 31 år, gift med Aske og sammen har vi lille Ramya på 2 år.

Dansker og tamiler
Jeg er født og opvokset i Sønderborg og har tamilske forældre. Jeg er opdraget konservativt og traditionelt tamilsk af strenge forældre, der havde en helt bestemt forestilling om, hvordan tamilske piger skulle opdrages. Der var regler for, hvem jeg kunne ses med, hvilket tøj, jeg måtte gå i og jeg måtte ikke drikke alkohol eller have kærester. Jeg hadede mit liv og gik bare og ventede på, at jeg kunne flytte hjemmefra, så jeg kunne komme i gang med at leve mit liv, sådan som jeg gerne ville have det.

Dobbeltliv og personlige kriser
I 2007 flyttede jeg til København for at læse på Københavns Universitet. Det blev starten på 10 år, hvor jeg føler, jeg har været i konstant krise. Jeg tog en uddannelse samtidig med, at jeg prøvede at finde ud af, hvem jeg var og hvad jeg ville. Jeg tog til fester og prøvede det der med drengene af alt imens jeg opretholdte facaden med at være den pæne, artige, tamilske pige og jeg havde det af helvedes til. Jeg er ikke skabt til dobbeltliv.

Kærligheden
I 2011 mødte jeg Aske og vi blev kærester meget hurtigt. Vi kunne begge mærke, at det her rigtigt for os og vi ville gerne tage forholdet videre ved at flytte sammen. Jeg havde holdt vores forhold helt hemmeligt for min familie og stod pludselig i en situation, hvor jeg blev nødt til at fortælle dem om min danske kæreste. For jeg kunne jo ikke skjule, at jeg var flyttet sammen med ham. Det var hverken nemt eller sjovt at skulle igennem det.

Bloggen
Jeg har virkelig manglet nogen at kunne spejle mig i gennem min opvækst og i mine tidlige ungdomsår. Jeg været igennem en række af kriser, hvor jeg skulle finde ud af at skelne mellem hvad jeg ville og hvad min familie forventede af mig og det har været hårdt at skulle stå det hele igennem alene. Jeg ville gerne have kunne trække på andres erfaringer og tanker.

Derfor har jeg selv oprettet et sådant sted, hvor du måske kan finde noget om det, som du går og tumler med. Jeg har skrevet om mit forhold til Aske og hvordan vi endte med at blive gift. Så har jeg skrevet om min graviditet og jeg skriver løbende om familieliv og børneopdragelse. Jeg har været stærkt overvægtig og er stadig i proces med at tabe mig og smide alle mine stress- og depressionskilo. Det skriver jeg naturligvis også om. Og så skriver jeg om at finde min egen kulturidentitet og om selvudvikling.

Psykoterapi
Jeg havde ikke kunne komme ud med skindet på næsen, hvis ikke det havde været for de endeløse timer af psykoterapi, jeg har været igennem. Jeg har været i forskellige forløb og det har været fuldstændigt uvurderligt, at have et rum, hvor jeg bare kunne være mig, sidde og græde snot og prøve at hitte rede i alle mine mange tanker og følelser.

Jeg er ved at uddanne mig til at blive psykoterapeut, så jeg selv kan tilbyde psykoterapi, men der går lige nogle år før jeg er færdiguddannet (2023).

Kontakt
Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig med kommentarer eller spørgsmål!

Du kan enten lægge en kommentar direkte her på bloggen eller skrive til mig på sharangkamanokaran@gmail.com. Alle henvendelser bliver behandlet fuldt fortroligt!

Du kan også finde mig på Instagram (@sharangkamanokaran) og Facebook (Det ender godt)!