Skip to content

1. søndag i advent!

Juhuuuuu, så blev det første søndag i advent og december er liiiiige rundt om hjørnet! Det er for fedt. December, min absolutte super duper dejlige yndlingsmåned, kom i mine arme <3

I dagens anledning har jeg fundet min meget beskedne samling julepynt frem og smidt en lyskæde op på vores franske altan. Min julesamling består af en havenisse og nogle kameler, som min søster havde med hjem fra Tunesien. Jeg. Elsker. Min. Julesamling.

DSC02318 DSC02322
DSC02326

Aske den party-pooper er i skrivende stund ved at pille lyskæden ned pga. en storm, der måske kunne finde på at gøre grimme ting ved  kæden i nat. Jeg sætter den op igen i morgen, så den kan lyse os gennem december (og januar og februar).

Leave a Reply

Your email address will not be published.