Skip to content

Hverdagscoachen Sharangka

Jeg sidder i disse dage og arbejder på min nye hjemmeside. Jeg er ved at springe ud som selvstændig, og det er vigtigt for mig, at min hjemmeside afspejler mit professionelle virke.

Jeg har fået at vide af NGIs studievejleder, at jeg gerne må tilbyde coaching og samtaler til folk, så længe jeg ikke kalder mig uddannet terapeut. Men derfra og så til rent faktisk at have sessioner med folk puh… der er lidt vej endnu.

Jeg kæmper simpelthen sådan med at definere, hvad det egentlig er jeg kan og hvordan jeg kan hjælpe mine klienter. Og det er altså lidt af et problem, for det er det allerførste, der skal møde en kommende klient, som kigger forbi hjemmesiden. Der skal stå, hvem jeg er og hvad jeg kan hjælpe med. Lige nu ved jeg kun, at “jeg er god at tale med” og at jeg “ved noget om meget”. Det er bare ikke helt nok…

Jeg leger lidt med forskellige titler, som f.eks. hverdagscoach, minimalismecoach, hverdagssamtaler, startsamtaler og fælles for dem alle er at det skal være helt tydeligt, at jeg ikke hjælper med tunge, traumatiske begivenheder. Men jeg kan hjælpe med at få styr på hverdagen, på rodet og på vanerne. Jeg kan hjælpe med at undersøge om man egentlig lever det liv, man gerne vil leve og hvad man kan gøre for at komme tættere på et liv, der føles meningsfyldt for en selv.

Udover samtaler, vil jeg også gerne holde foredrag, workshops mm. Jeg kan bare blive i tvivl om, præcis hvilket emner og hvad formatet er. Altså, det er jo ikke fordi, jeg er fuldstændig blank, men hver gang, jeg prøver at få noget konkret formuleret, så oplever jeg at min egen usikkerhed stikker hovedet frem og laver så meget larm, at jeg har svært ved at høre mig selv. Det er ret forvirrende og meget frustrerende. Men altså, jeg fortsætter bare med museskridt, for der er også en del af mig, der har endda meget stor tiltro til mine kompetencer. Så ja. Det er det, der foregår lige nu. Sharangka lægger arm med Sharangka.

Der er en ny hjemmeside på vej og jeg er ved at springe ud som en type coach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *