Skip to content

Bøger, der bragte håb og nærede min indre feminist

Så er ugen video oppe og den er skruet sammen på rekordtid.

Der er meget tale om skam og social kontrol i disse dage og videoen lægger sig op af temaet. Jeg synes det er sindssygt hårdt at sætte ord på min egen opvækst/opdragelse og hvordan barnet Sharangka oplevede sit liv. Der er mange aspekter og nuancer, der ikke kommer med i sådan en lille snack size video. Men jeg har gjort det så godt jeg kunne, og så trøster jeg mig med, at jeg kommer til at lave mange, mange flere videoer om emnet.

Bøgerne, jeg omtaler er:

Serien Løvindens sang af Tamora Pierce
Serien Ildøglernes sang af Anne McCaffrey
Romanen Fyrtårnet i Alexandria af Gillian Bradshaw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *