Skip to content

Livet er mere end den næste milepæl

Da jeg var barn gjorde vi sjældent ting, bare fordi at vi havde lyst. Livet var forpligtigelser. Andre havde forventinger, der skulle indfries. Uddannelser skulle afsluttes, der var arbejde, der skulle passes, ægteskaber, der skulle indgås, børn, der skulle bringes til verden, opdrages og ledes problemfrit igennem det samme forløb. Livet var ikke for sjov og der var en foragt for dem, der spildte tiden. Dem der festede og sås med vennerne. Dem, der ikke brugte de fleste vågne timer på at studere og arbejde, passe hus eller hjælpe andre.

Jeg ved bedre. Jeg husker at have det sjovt. Min weekend var perfekt og helt uden studie eller arbejde. 100 % fest og farver, mad, søde sager og endda en hjembragt søskal fra Sydafrika, foræret til mig af min ven.
På vej til julefrokost. Lousy billede af værtindegaven bestående af økologisk, fairtrade, håndlavet chokolade.
Ingen julefrokost uden ris a la mande!
Min nye søskal.
Mad, mad, mad! i køkkenet og kreere flødeboller og gammeldags fastelavnsboller. Hjemmelavet anordning til hjemtransport af godterne:)
Og pizza til at sætte prikken over i’et i en dejlig weekend. Love my life. Jeg er klar til at være flittig igen og forfølge den næste milepæl, som er eksamen om en måneds tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *