Skip to content

Himlens dronning

Endnu en dag på farten. Endnu en dag, hvor jeg har stenet skyer. Endnu en dag, hvor jeg har forestillet mig selv som Himlens Herskerinde, Gudinde af Natten og drømt om de kjoler, som Himlen ville udgøre. Alle nuancer af blå, nogle hvide og creme skygger og ildfarvede tunger. Jeg ville være majestætisk.DSC00162 DSC00167 DSC00168 DSC00193 DSC00194

Jeg fik en dag ekstra i København med Aske i går og det var herligt. Da jeg ankom til Sønderborg i dag var min bror og svigerinde der allerede og vi fik pakket alt mit brudetøj, som skal syes i den kommende uge i Kolding.

Jeg er så mega forelsket i mine sarier. 100 % silke. Ingen perler. Ingen sten. Bare rene, vibrerende farver. Og min kjole. Min smukke, smukke, hvide kjole. Åh. Wauw. Jeg glæææder mig til brylluppet!DSC00181 DSC00179 DSC00180

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *