Skip to content

Når hverdagen bliver lige grå nok

Det er ikke en hemmelighed at jeg er lidt af en lykkejæger. Jeg tror at det ypperligste vi som mennesker kan stræbe efter er lykke. Lykke hos os selv, lykke for dem vi elsker, dem vi kender og dem vi aldrig har mødt. Og det er heller ikke en hemmelighed, at jeg engang i mellem bliver så inderligt træt af mit liv. Min familie er for langt væk. Jeg ses for lidt med mine venner. Der er altid en opvask og vandhanerne trænger til at blive afkalket. Igen. Hverdagen bliver så hurtigt grå og tung.

I min jagt på lykke og foragt for den grå hverdag har jeg gennem de sidste mange år læst et bjerg af selvhjælpsbøger. Jeg tror ikke på at livet skal være hårdt eller at hverdagene skal være hyllet i et mørke, der kun letter i weekenden og til fest. Jeg tror ikke på det. Så jeg kæmper imod og strukturerer efter bedste evne mit liv, så der er plads til alt det dejlige og plads til stjernekastermomenter.

Det var hårdt med det bryllup og jeg er glad for at det er overstået. Nu kan jeg fokusere på at få hverdage i alle farver, der hopper og danser af energi. Tid til at gøre ting, kun fordi at de gør mig glad.

I den kommende tid kommer jeg til at skrive mere om, hvordan jeg griber det an. Hvordan jeg booster lykken i mit liv. Og det ville glæde mig meget, hvis I ville dele, hvad der gør jer lykkelige og hvad I gør for at holde alt det grå væk!

Fredagshilsener,
Sharangka

Nu skal jeg til Kulturnat med min mand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *