Skip to content

Dokumentaren Food inc.

Jeg følger en strategi, hvor jeg laver så meget jeg kan i løbet af dagen og når jeg så bliver træt og har svært ved at holde energien oppe, så laver jeg noget, der ikke er så hårdt, men stadig er speciale-relateret. De sidste par dage har det været at læse “Eating Animals”, men den blev jeg jo færdig med. Så i går så jeg dokumentaren Food inc.

Food inc. beskriver den amerikanske fødevareindustri og sætter fokus på problematikkerne omkring stordrift. Den kan streames kvit og frit på filmstriben.dk. Du skal bare bruge dine låneroplysninger til dit lokale bibliotek for at få adgang.

Jeg er glad for, at jeg så den og priser mig lykkelig for, at vi ikke har amerikanske tilstande i Danmark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *