Skip to content

Jeg forstår først nu, hvordan mit speciale skal skrues sammen

De fleste af mine medstuderende kan nikke genkendende til det fænomen, hvor man udskyder eksamenslæsningen og når man så endelig kommer i gang fortryder man at man ikke startede tidligere. Både fordi at man så ikke ville være sygt stresset så meget af tiden, men også fordi emner, som virkede tunge og kedelige faktisk bliver vildt interessante, når man fordyber sig i dem.

Jeg er nået til det punkt, hvor det tunge forvandlede sig til magi. Hele 50 dage før jeg skal aflevere min opgave. Jeg sad og nørklede på biblioteket i lørdags, da mit tankebjerg pludselig ramlede sammen (på den gode måde) og der blev plads til rigtige tanker og en følelse af, at jeg forstår, hvad fanden det er, jeg arbejder med. I modsætning til, når jeg bare sidder og stirrer ud i luften mens jeg prøver at finde ud af, hvad der er op og ned i alt det, jeg har læst.

Det er freaking awesome.

One Comment

  1. Anne Anne

    Fan-fantastisk at høre min kære!!

    Happy reasesrching, and writting my dear xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *