Skip to content

Dødslinjer

 

Jeg er ikke sikker på, hvem der fortalte mig det, men hun fortalte at hendes studiebuddy kaldte deadlines for dødslinjer. Det er som om termen deadline er blevet lidt udvandet og ikke får den respekt, som den fortjener. Som den deadline jeg havde i går. Jeg gik i seng uden at have overholdt den og jeg var ked af det.

Men hende studiebuddyen kaldte deadlines for dødslinjer for så blev de mere gruopvækkende. Deadlines, dem er der så mange, som overskrider, men dødslinjer? Naaah, det lyder ikke som noget man har lyst til at krydse, gør det?

Så jeg har en dødslinje i dag. Kl. 17.00. Og kl. 17.01 giver jeg mig selv lov til at sidde i hjørnet, spise kiks og drømme om alt det jeg vil, når specialet er overstået.

Indtil videre vil jeg fokusere på dødslinjen og arbejde på, at holde mig på den rigtige side.

Skærmbillede 2016-01-25 10.04.20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *