Skip to content

Mindre rod, mere liv

Vi er tilbage fra ferie i Prag. På ferien havde vi medbragt tøj, toiletsager, mobiler, en tablet, bøger, noteshæfter og kuglepenne. Det var det. Vi havde, hvad vi skulle bruge og vi brugte, hvad vi havde. Og det var skønt.

Som så mange andre har Aske og jeg en del krimskrams og rod i vores hjem. Tøj, som er for småt/stort, noter og kompendier fra studiet, breve, dokumenter, legetøj, gamle souvenirs og gaver, som vi ikke bruger. Listen er lang :/ Vi ryddede op og smed væk, da vi flyttede tilbage til København, men der er fortsat flere kasser med rod, som vi skal have sorteret og ryddet ud i.

Vi er (heldigvis!) begge enige om, at vi ønsker et hjem, som opfylder vilkårene fra ferien i Prag. At have, hvad vi skal bruge og bruge, hvad vi har. Derudover ønsker vi et hjem, der er smadderhyggeligt at være i – for os og for alle de mennesker, vi er så velsignede at have i vores liv.

Hele konceptet med at skære ned på ejendelene for at gøre plads til at leve livet er noget, som jeg har taget til mig fra bøger og videoer. Det er ikke noget, jeg har med hjemmefra og det har helt fra starten vækket genklang hos mig at fokusere mere på relationer og mening i livet end hele tiden at købe flere ting. Én af dem, som laver indhold om netop dette er Matt D’Avella. Han laver videoer om minimalisme, om at udleve sit potentiale og om at være lykkelig. Her er 3 af mine favoritter for lige at sparke hverdagslivet i gang efter sommerferien 🙂

No 1:

No 2:

No 3:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *