Skip to content

Jeg sadler om

Jeg har kun været til 2 moduler i SEOP, men det har allerede sat så mange tanker og følelser i gang hos mig, at jeg føler mig nødsaget til at handle på det.

Min livsdrøm og passion
Jeg har længe drømt om “en dag” at kunne leve af at skrive bøger, holde foredrag og tilbyde workshops og kurser. “En dag” er desværre for fluffy og bliver aldrig en realitet, hvis ikke jeg arbejder på det, jeg brænder for, selvom det er vildt svært og jeg er lidt (meget) bange i processen. Så jeg har indset at det er nu, det er nu. Jeg sadler om.

Jeg har droppet alle forestillinger om at arbejde med miljø, bæredygtighed og klima. Jeg vil være med til at sikre, at børn og unge med anden etnisk baggrund føler, at der er plads til dem i verden og at de kan få det liv, som gør de gerne vil have. Det vil jeg gøre ved at holde foredrag om mine egne erfaringer, afholde workshops og kurser for pædagoger, lærere, socialrådgivere mm. som arbejder med etnisk unge, skrive bøger, blogge og med tiden tilbyde psykoterapi.

Den kommende tid
Der venter mig en masse arbejde nu, hvor jeg skal genopfinde og etablere mig selv, men det bliver godt. Rigtig, rigtig godt! Jeg har en masse løse to-do’s og en milliard idéer og tanker, som jeg skal bruge noget tid på at hitte rede i. Men toget kører nu… I love it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *