Skip to content

Hjerneforstoppelse

Jeg har det forfærdeligt i min hjerne. Jeg arbejdede på Ræven og det gik godt, men som arbejdet skred frem, blev det mere og mere ubehageligt at være mig. Jeg kan ikke overskue, hvad en eventuel udgivelse af bogen vil betyde for mig – underforstået hvordan min familie og det tamilske samfund vil reagere på den. Jeg er urolig og bekymret og ubehaget formår at spænde ben for min arbejdsindsats, så jeg nu har en bog, der banker mod min hjerneskal for at blive skrevet og lukket ud, samtidig med at mine følelser har dikteret arbejdsforbud. Det er hæsligt. I et forsøg på at glemme de stridende parter vil jeg tilbringe resten af aftenen med at se Game of Thrones og i morgen vil jeg lade det rationelle jeg tage over og se, hvor langt jeg kan komme med bogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *