Skip to content

Hvad kan jeg gøre for dig?

Hej dig, som trofast læser med. Jeg er glad for at du kigger forbi igen og igen, selvom det ikke er ofte, der er nyt indhold til dig. Jeg er ikke altid sikker på, hvad det er, som du søger og det gør mig usikker. Jeg vil så gerne levere værdi til dig, men det er svært, når jeg ikke er sikker på, hvad du har brug for.

Jeg blogger ikke så meget, som jeg har gjort – jeg fokuserer i stedet på at producere videoer, og så er jeg en del på Instagram og jeg prøver jeg at løbe en karriere, som coach igang, mens jeg venter på at være færdig på psykoterapeutuddannelsen.

Jeg tror det, jeg prøver på at sige er: husk at du kan skrive til mig med spørgsmål, kommentarer og ønsker om indhold både her til bloggen og til Insta og videoer.

Og hvis du har brug for at lette hjertet, så skal du også bare række ud. Jeg betragter mig selv, som værende omfattet af tavshedspligt, på samme måde, som hvis jeg var færdiguddannet terapeut, så det skal ikke være dét, der holder dig tilbage.

Jeg håber du har det godt og er ved godt mod, selvom alting er lukket ned og vi alle er ved at være godt Coronatrætte.

Kærlige hilsener

Sharangka

mail : sharangkamanokaran@gmail.com

Insta og YouTube: Det ender godt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *