Skip to content

Studiestart

Jeg starter mit sidste år på skolebænken på mandag. Det betyder fem dage tilbage af sommerferien, hvor jeg skal have styr på hængepartier, rod i lejligheden, rod i økonomien og rod i mit hoved. Og så selvfølgelig liiige få slappet lidt mere af:)

Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal begynde, så sidder bare lige lidt her. Men mens jeg sad her, så jeg at jeg har fået en kommentar fra en ung mand, der ligesom jeg er vokset op i Sønderborg og jeg blev simpelthen så glad. Se under indlægget Ræven for at finde kommentaren.

Jeg sidder her hver dag og fifler med min blog. Kigger på hvordan den kan bygges op, installerer plugins og prøver at gennemskue, hvor meget kodning jeg skal kunne og hvor jeg kan lære det. Jeg skriver mine indlæg mest for min egen skyld, men også med et håb om, at andre finder det, læser det og kan bruge det til noget. Men jeg ved ikke om jeg har nogen faste læsere og om de, der lige kigger forbi kan lide hvad de læser og det gør, at jeg kan være lidt ligeglad med frekvensen for hvis der ikke er nogen, der læser med, så er der heller ikke nogen, der savner mine indlæg. Hvilket er ret trist. Så det var simpelthen SÅ rart lige at få lidt bekræftigelse på at nogen altså læser lidt på siden.

Så fornyet med positiv energi vil jeg tage fat i nogle af de løse ender, der bare hænger og dingler. Som f.eks.at få gjort mit overdængede skrivebord ryddeligt, så jeg rent faktisk kan sidde og arbejde hér og måske, måske, måske tage ned og træne, selvom jeg også var der i går:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *