Skip to content

Det første interview

Ja, så nærmer klokken sig sengetid og endnu (!) en dag er gået. Afleveringsfristen nærmer sig hurtigere end jeg bryder mig om, men sådan har de fleste det vel, når de arbejder på noget.

Jeg interviewede et par i dag, for at teste min spørgeguide. Det gik rigtig godt, hvilket ikke betyder at min spørgeguide var perfekt, men at jeg lærte en masse om, hvad der ikke fungerede. Det var fedt at få prøvet af og jeg har så meget materiale, der skal gennemgås nu.

Jeg var ellers nervøs op til interviewet og Aske fik et fur inden jeg skulle ud af døren. Jeg har lavet eeeet interview i mit liv før og det var ikke vanvittig gennemtænkt eller godt udført. Og eftersom det her er til mit speciale og jeg følte mig usikker på, hvordan interviewet skulle gribes an blev jeg en sur lille en.

Så jeg var lykkelig, da det var overstået og det gik godt. For det gjorde det. Jeg er tilfreds. Og træt.

I morgen er atter en dag. Jeg planlægger at være på biblioteket kl. 08.00. Mit søvndrukne morgen-jeg hader allerede mit aften-jeg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *