Skip to content

Generalprøve til Nytårsaften

Jeg har dækket bord til i morgen og bagt brownien. Vi har ikke engang 5 ens tallerkener eller sæt bestik og vi bliver 8 mand. Vi har ingen borddug. Vi har ikke ens glas. Guirlanderne bliver ved at falde ned. Brownien blev slet overhovedet ikke, som billedet på cute carb lovede. Og alligevel ligger jeg her med nymalede pink tånegle og synes livet er helt okay. Jeg glæder mig til i morgen. Jeg glæder mig til at få gæster. Jeg glæder mig til den gode mad. Jeg glæder mig til min flaske bobler, der ligger på køl. Jeg glæder mig til at sætte håret og lægge en fest make-up. Jeg glæder mig til at gå arm i arm med Aske ned til Dronning Louises Bro og se fyrværkeri. Jeg glæder mig bare helt utrolig meget til Nytårsaften.

DSC_0014 DSC_0016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *